Steet Style


In My Pocket!


Get the look


So perfectSecond skin


Fick mig själv att nästan framstå som Heliga Maria i förra inlägget. Måste dock erkänna ett köp igår som varken var gratis eller miljövänligt. Kunde inte motstå dessa skinnbyxor- de satt som en smäck!!! Ett litet tips till er som inte vill lägga en hel förmögenhet på ett par skinnbyxor.

Gratis shopping


Sorry för dålig uppdatering. Är hemma och vovvar (hemma med sjuk hund) så det blir lite si och så med uppdatering av bloggen. Gjorde en hel del shopping igår MEN utan att det kostade mig en enda krona. Min kreativa vän Maja styrde upp en middag med klädbyte som tema. Så himla smart ide. Jag blev av med plagg som jag hade tröttnat på och fick hem ett par nya. Jag kan verkligen rekommendera er att anordna ett sådant event för era vänner, det är både bra för miljön och plånboken!

That Dress
Om jag hade sisådär 3000 kr över så skulle jag slå till på den här oranga drömmen.

Dreams


För 11 månader sedan gick min älskade pappa bort. Jag lärde mig den hårda vägen att man inte ska ta livet förgivet. Vår tid här på jorden är för kort för att inte ta chanser, inte äta den där goda chokladkakan, stanna i dåliga relationer men framförallt inte fullfölja våra drömmar. Personligen har jag lätt för att hamna i det gamla hedliga ekorrhjulet och låta mina drömmar förbli bara drömmar. Igår tog jag tag i saken och skrev en lista (tillsammans med min boyfriendo ) med drömmar som vi vill uppfylla. Hoppas ni därute lever livet och uppfyller Era drömmar. Här kommer ett litet utdrag från våran lista..


Steet Style


That Black Little Reptil


Åh herre min skapare vilken fantastisk kreaktion.

On My Wishlist


Gina coat


Äntligen fredag!


Jag firar in fredagen genom att ge mig själv en liten pressent , 49 riksdaler kostar den här guldklimpen..

07.09.2011


3 små underverk

Jag vet att jag har skrivit om produkten Idealist förut men den är så jäkla bra att jag måste uppmärksamma den igen. Den gör verkligen underverk. Jag hade dålig hy för ett tag sedan, allt på grund av dålig kost och för mycket stress. Jag provade allt . Och då menar jag verkligen allt. Dyra krämer, ansiktsbehandlingar, akupunktur och ett ohälsosamt intag av nyttig mat och vatten. Jag kommer inte ihåg hur min kärlekshistoria till Idealist började men jag vet att den kommer att vara livslång. Till er med hudproblem, testa. Jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna. Gå till Åhléns eller kicks och fråga om du kan få med dig ett prov hem, de brukar vara schyssta och ge bort en burk eller två. Nu blev det ett jättelångt onödigt inlägg men jag önskade bara att någon hade tipsat mig om den här produkten tidigare.

Cape

Finaste capen finns Monki.

Style by TIBI


Elin kling är tillbaka i New york och stylar TIBI inför NYC fashion week. Hatten av för fröken Kling.

RSS 2.0