WOODSTOCK

Har precis köpt ett par skor med läderrem och träsula från H&M. De är mina nya favoriter, att de kostade 499 pix gör ju inte saken sämre. Hittade dock ingen snygg bild på pjuxen men nu när jag kollade in Agnes blogg såg jag att även hon har lagt beslag på snyggingarna. Lånade bilden från fina Agnes.


DETALJER

Snyggt med festival-inspirerade armband.
Bilder tagna från stockholmstreetstyle.se

OK PÄRONSSON

Är tillbaka från Västkusten. Har haft en helt fantastisk midsommar med massor av vänner, sol, mat och fest. Hur har ni haft det? Fröken Päronsson tog precis mig i örat och skällde på mig för jag är så dålig på att uppdatera bloggen. Det ska det bli ändring på, så jag börjar dagen med att lägga upp en bild på min snygga vän Stephan Päronsson.


TREVLIG MIDSOMMAR!

Nu tänkte jag snart checka ut från jobbet & försöka ta mig ur stan innan alla andra svettiga stockholmare ska trängas på vägarna. Midsommar firar jag på västkusten tillsammans med pojkvän och goda vänner. Jag bjuder nästan aldrig på personliga foton men är det midsommar så är det. Här är lite bilder från förra midsommarn, älskade bästa Käringön...

WEEKDAY F/W 2010Här kommer en smygtitt på Weekdays kommande höstkollektion. Älskar caparna och de transparenta tröjorna. Själv kommer jag att försöka att lägga vantarna på den svarta Capen och på den Chloe inspirerade rocken.
PAUSE


Igår tog jag och Valle en lite pause i parken och mötte upp söta karin. Kolla in Karins blogg här.

SNYGG TJEJ!

Carolina från Carolinas mode & är galet snygg i sin skinnpaj, svarta byxor & enkel T-shirt. Hon får stå för dagens inspiration..

Budgettips

Såg en bild på Elin kling där hon bar en fantastisk klänning från Minimarket. För den tunnare plånkan har jag hittat en snygg budgetvariant. Dra med musen över bilden så får ni se...

 


BACK ON TRACK
Jag inte glömt bort bloggen, har varit lite krasslig och därför har bloggen blivit lite lidande. Helt fel timing att bli sjuk. Vi börjar dagen men lite sommarinspiration från look book.nu

Enjoy

MANGO 2010


Här kommer de första bilderna från Mangos höst & vinter kollektion. Osar det inte lite Chloé copycat om kollektionen?
Hösten kommer ur ett modeperspektiv bli mer lovande än på länge. De störta trenderna som kommer att blomma ut är kabelstickat, capes, korta shorts, 50-talsvidder på kjolarna, hattar, lagarconne-mode och murriga färger. Jag säger bara hej Dallas och sue Ellen..HURRA HURRA


Hurra Hurra idag är det min födelsedag! Igår väntade vi in min födelsedag med Rosé på lisa på torget , med bästa Pixboom-gänget! Herre min getabock vad risigt jag mår idag. Hej min 27 åriga skrumplever- nu vet du att du lever. Haha ibland får jag till det..!


VOUGE BRAZIL JUNE 2010


VECKA 1ASOS


Är en sucker för den engelska klädkedjan asos! Är väldigt trött på H&M då alla stockholms brudar köper exakt likadanna kläder-från H&M. Hittade Asos för ett år sedan och har sedan dess beställt allt möjligt onödigt därifrån. Det finns en hel del skräp men tar man sig bara tid så kan man hitta fantastiksa plagg som inte alla modelejon har satt klona i. Detta fick följa med i min beställningslista från Asos.
RSS 2.0