Utförsäljningar

Bor ni i stockholm kan jag varmt rekomendera Rodebjer och Cheap mondays utförsäljningar som pågår just nu.
Rodebjer´s utförsäljning hittar ni på Malmtorgsgatan 5 , Cheap monday på Brunkebergstors, Åsögatan 115, 6 tr.

Jag fyndade ett par saker på lunchen, jag hittade bland annat en klänning och ett par byxer på CM för endast 60 kr styck. Kap!


Även denna fantastiska miniklänning från Rodebjer ( oversize på mig) fick följa med hem! Happy wife happy life:=)

CINDY


ROMANTIK


Glad påsk!Jag har haft lite påskledigt från både jobbet och bloggen men nu är jag redo att köra igen. Jag känner mig som superharen. Jag hoppas att alla har haft en skön påskhelg!


PerfektionEn typisk Matilda väska - love it.

GARDEROBS PROBLEM


Var på lunchen och kollade in H&M:s nya miljövänliga kollektion - CONCIOUS COLLECTION. Trotts att jag hade lite för höga förväntningar på kollektionen hittade jag några plagg som fick hänga med hem. Jag tackar min lyckliga stjärna för att min pojkvän inte hinner hänga på bloggen så ofta då han bokstavligen skulle avrätta mig om han insåg hur mycket jag faktiskt shoppar. I natt ramlade hela walking closeten samman då det blev för tungt för stängerna att bära upp alla kläderna. Ups.KATE - LEATHERDetta är vad som står högst upp på min önskelista, nu önskar jag att tomten fanns på riktigt!

Mocca love!


Weekday Shopping
Gick förbi Weekday igår och ni ser själva vad som fick hänga med hem till min trånga garderob..

05.04.2011INSPIRATION: LOWE & KNITCAT

Morgon shopping

Råkade slira förbi Scorett-butiken i morse och såg dessa fantastiska skor. Har en längre tid hållit utskick efter just de här skorna och nu fanns de äntligen inne i stl 36. Älskar kombinationen av träklack och läder. Nu fattas det bara ett par brunbrända ben och lite sol!


RSS 2.0