NY!


MarockoNu är jag äntligen tillbaka efter en liten bloggpause. Här kommer några bilder från min fantastiska Marocko-resa.

Tävling


Kommer ni ihåg att jag skev för ett tag sedan att Pixboom, Modeflickan och Mylovebasket kör en tävling tillsammans. Tävlingen är superenkel och det enda ni behöver göra för att vara med och tävla om er ert önskekollage är att tagga ert drömkollage med plagg från Mylovebasket. Lycka till!

Kollage


Time to go!


Här kommer en lite sneak peak på min semester. I morgon drar jag och min BFF till Marocko så har ni några resetips,  maila då till matilda@pixboom.com  (så får ni en stjärna i himlen). Ses snart!!!

Modeflickan+Pixboom=santDet vankas en veckas semester och jag sitter och jobbar i raketfart.  Tänkte bara meddela er om att ni MÅSTE läsa nästa nummer av Modeflickan. Ni kan nämligen vara med om att tävla om er önskeoutfit. Tävlingen går alltså ut på att man ska tagga sin önskeoutfit och vinnaren vinner HELA KOLLAGET! Kul va? Undrar om man kan rösta på sig själv...? Här ni inte Pixboom?, skaffa det här.


Budget tips!


Balmain resort 2012


Coola BrudarCaroline - Carolines mode
Anine Bing
Lisa - lisaplace

RSS 2.0