HIKKADOWA


Hikkadowa beach
Finn ett fel..


SRI LANKA

Long time no see. Ledsen att jag inte har hört av mig men nu ska ni få en kort uppdatering av vår resa. Landade i Dubai i fredags. Många säger att staden är själlös men jag gillar den. Jag ska inte sticka under stolen med att jag gillar stora smaklösa shoppingcentrum, lyxiga hotell och rena gator. Lyx i all ära, Dubai var fantastiskt men efter ett par dagar var vi mätta på flådigheterna och det kändes helt rätt att dra vidare till lukten av curry. Tidigt på måndag morgon landade vi i Sri Lanka. Hade hört att det var risiga vägar och dåliga bilar så vi hade förbeställt en chaufför som skulle ta oss ner till Hikkadowa. Västerlänningar som vi är, väntar vi in Mercan eller ännu bättre, kanske en stadsjeep men in sladdar en rostig minibuss utan säkerhetsbälten. Det var bara att hoppa in i vrålåket och be till närmaste gud att vi skulle komma fram halvlevande. Efter bara några minuter slocknade vi båda två i liggande fosterställning, vaknade ett par timmar senare, vi var var framme i Hikkadowa. Vi har bara varit här i 3 dagar men stortrivs, vilket fantastiskt land. Hikkadowa är paradiset för surfare men också för de som gillar att bara spana in dem. Vi bor precis vid havet, vaknar varje dag av vågorna som slår mot stranden. Underbart. I går var jag med om något magiskt- jag badade med jättesköldpaddor, de finns precis runt hörnet från vårt hotell. I morgon ska jag och boyfriendo dyka, ger en uppdate igen så snart jag hittar uppkoppling igen.

Hur har ni det hemma i svedala?

So long

Skidbacken i Mall of Emirates.
Skidbacken i Emirates Mall


Unawatuna beach


SEMESTER


Nu avverkar jag mina sista timmar på jobbet innan jag drar på semester. Listan är av avcheckad och klar.

- Väskan är packad och klar med alldeles för mycket prylar - check

- Bråkat med pojkvännen – check

- Inte hunnit med allt jag skulle – check

- Fjärilar i magen – check

- Glömt lite saker här och var – check

Nu är jag redo att åka. Håll mig uppdaterad!Kärt barn har många namn

Har hundsällsällskap av lilla Wokki idag. Wokki heter egentligen inte wokki utan Pigglet. Wokki har många namn, min lilla mamma kan inte säga Pigglet så hon kallar honom för Pillows istället. Mamma ylar Pillows och hunden fattar nada. Wokki är nog Sveriges tjockaste Yorkshieterrier (jag döljer lilla magen med min arm) men också mysigaste, så mysig att han vill sitta i knät HELA TIDEN, speciellt vid viktiga möten!
Jag älskar den här lilla tjockisen som älskar att mysa, sova, äta och slicka min pojkväns fötter. Ninni om du läser det här, får jag adoptera lilla grisen?


Shoppa med gott samvete..?

 

I maj släpper H&M en festival-kollektion under namnet Fashion Against Aids, 25% av intäkterna går till HIV-organisationer. Gästkollektionerna har tidigare varit designande av kända personligheter men nu har samarbetena tagit ett uppehåll. H&M är duktiga på PR aktiviteter och jag kan känna att inget är genuint längre. Det är ett en snygg kollektion men är det inte lite mycket Good Will PR jippo över det hela?
Något av dessa plagg kommer iallafall att att hamna i min trånga garderob..


Besatt

Jag har blivit besatt av Maxiklänningar, har samlat på mig en hel hög under vintern men det här skit vädret tillåter mig inte att använda dem. Så fort solen tittar fram åker klänningarna, mc bootsen och skinnjackan fram ur garderoben. Här kommer några inspirationsbilder på hur jag kommer att styla mina maxiklänningar.


LOWE

 

Har precis haft ett möte med Lowe Olsen. Vilken söt och trevlig tjej, om ni inte har läst hennes blogg, tycker jag att ni ska göra det  här.

Tack Lowe för att du hjälpte mig med bilderna - vilken blogg-rookie jag är…


Peter Lindbegh

Jag läste precis att Peter Lindbergh kanske ska plåta för Vogue igen, senast han gjorde det var för 18 år sedan. Peter är mest känd för sina fantastiska svart-vita bilder, min favorit är en gammal goding på Kate Moss. Vi får väll se om den som väntar på något gott har väntat för länge..?Kärlek vid första ögonkastet...

Blev kär i det här halsbandet på lunchen, hittade det på Oasis. Snyggt som tusan till svarta Acne Kex Pleather byxor, svart Tisha och höga skor.

HALSBAND
ASOS
Sianna MillerSienna Miller har aldrig varit min favorit men jag måste ge systrarna Millers tummen upp för deras nya klädeskollektion. Du kan kolla in den här på www.twenty8twelve.com


Dubai och Sri Lanka
Om sex långa dagar tar jag mitt pick och pack och drar på semester. Har kombinerat den perfekta semestern med lyx, shopping, champagne, strand, byggbet och ryggsäck.

Jag har aldrig varit i varken Dubai eller Sri Lanka, är annars en sucker för Asien men nu är det dags att vidga mina vyer. Är det någon därute som har varit i Dubai eller Sri Lanka?

Det här slinker gärna ner i min resväska..

 

 Välkommen till Cruel Conspiracy!

 


RSS 2.0