GO SAFARI

Är riktigt sugen på Safai-looken. Älskar kombinationen beige tillsammans med läder, själv tänkte jag klicka hem de snygga shortsen från Gina Trictot.


OFFICE DOG


Jag passar min chefs hund. Enzo är världens sötaste men olydigaste mops. Just nu ligger han på rygg och snarkar värre än en full karl..

PIXIE MARKET





Love Pixie Markets kollektion. Har länge letat efter den perfekta pälsen, jag tror att jag har hittat den...

PÅ ÖNSKELISTAN


DETALJER


Vill också pryda mina handleder med silver och nitar.

TRÖTT


Är galet trött idag, ingenting hjälper. Jag ska börja på en detoxkur den 1 maj. Eftersom att jag kommer att vara djävulen själv utan varken socker, koffein eller alkohol passar jag på att göra detoxen när "the big boss" är bortrest. Det finns annars en risk att jag inte har något jobb kvar när jag är färdig. Jag behöver pepp – den 1 maj var det alltså..

SCARLETT JOHANSSON

Scarlett Johansson är tillbaka som modell för Mango. Jag vete tusan om jag gillar det. Det är snygga bilder men har vi inte sett det här förut? Romantiskt och skirt tillsammans med sängkammarlooken?


TILLBAKA PÅ KONTORET

Sedan i fredags är jag åter på kontoret. Jag klarar inte av att sitta på Anglais en sekund till, vill inte över-höra en enda tokig affärside till.

Var och hämtade ut ett paket från Asos på lunchen, ni får se lite senare om det blev en hit eller miss?

 


CHLOE SEVIGNY





Chloe får stå för dagens inspiration.  Älskar looken - lilla prärien möter rocker.












SVAR!

Tack för alla fina kommentarer, kul att det var så många som gillade shoppingguiden. Många har frågat vart tröjan på bilden kommer ifrån? Den kommer från Acne Archive.



POCAHONTAS


Fick med mig dessa snygga fjäderörhängen från lördagens secondhand shopping.
//Pocahontas

ETNO LOVE!

<



ALDRIG IGEN!

Herre min getabock vad trött jag är idag. Snurrade i väg på Bikram (hot)yoga igår tillsammans med boyfriendo och några vänner. Det var jobbig men roligt. Roligaste var att boyfrinndo var med. Boyfriendo tror att han är bäst på allt och hoppade snabbt till den främre raden. Jajamensan det här hade han gjort förut. Det är bara att stäcka, stretcha och andas, inga problem. Det klart att han ska visa grabbarna hur man gör. Fem minuter senare sneglar jag på boyfreindo som står och chippar efter andan. Svetten rinner och jag ser paniken i hans ögon. Jag ser hur han tänker - vad fan hände med solhälsingen och den där jävla hunden? Ett par minuter senare förflyttar han sig bakåt och efter ytterligare ett par minuter sitter han och flämtar vid utgången. Det var nog sista gången jag ser honom på Bikram yoga. Trotts att yoga karriären inte blev så långvarig är jag ändå mycket stolt över honom, han följde med och stannade kvar i panikrummet...

God natt


SHOPPINGTIPS!

Ursäkta för dålig uppdatering av bloggen, hade en datorfri helg. Jag hade en fantastisk helg med mina fina vänner. Massor av shoppings, tjejsnack och alldeles för mycket vin. Som vanligt tappade jag bort lite saker här och var på Rose. Nu när jag ringer dem, vet de vem jag är, eftersom de har plockat upp halva mitt liv där. Lördagen spenderades på söder, shoppade, fikade och bara hängde. Har gjort en liten shoppingguide för den som ska till Stockholm eller redan bor här men har dålig koll på secondhand och annat krimskrams.

Beyond Retro, Åsögatan 144
300 kvm stor källare fylld med vintage och second hand. Här går det att fynda men se till att ha fyllt på energiförrådet, man blir lätt trött där inne.

Weekday, Götgatan 21
Här finns billiga Cheap Monday-kläder (speciellt jeans), dyra one-of-a-kind-plagg av supertrendiga designers och vintageflörtande skor från Gram design. Går man ner i källaren hittar man second hand.

Lisa Larsson, Bondegatan 48
Lisa Larsson är en av Stockholms mest kända secondhandaffärer. Mycket skinnkläder hänger på galgarna men annars finns allt från festklänningar och kostymer till skor och hattar.

Stockholms stadsmission, Skånegatan 75
En organiserad butik med brett sortiment, allt från kläder och skor till porslin, böcker och skivor. I butiken finns även deras eget märke Remake; kläder som folk lämnat in som blivit omsydda till nya.

5th avenue shoe repair, Bondegatan 48
konceptbutik för killar och tjejer som gillar sitt mode stramt, stylish och extremt trendigt. Höga priser men definitivt värt ett besök för den modeintresserade.

Tjallamalla, Bondegatan 46
Butik som säljer kill - och tjejkläder skapade av unga svenska designers.

Myrorna, Götgatan 79
Second hand butiken är stor, hela två våningar. På övervåningen finns dam/herrkläder, skor, väskor och accessoarer. På nedre våningen finns porslin, böcker, barnleksaker och gosedjur. Om man vill göra billiga fynd är Myrorna att rekommendera.

Acne Archive, Torsgatan 53
Outlet-butik som säljer gamla Acne kollektioner, förra säsongens kläder eller äldre, till kraftigt rabatterade priser.

Whyred, Drottninggatan 94
Fynda förra säsongens plagg till ett vettigt pris.

Filippa K second hand Hornsgatan 75
Filippa K second hand
erbjuder precis vad namnet avslöjar – gamla kläder, skor och accessoarer från Filippa K.

Judits Second hand, Hornsgatan 75
Kläderna är främst från 50-70 tal men det finns även en hel del nya godbitar, bland annat märkeskläder. Det finns lagom mycket skor, väskor och smycken.

ModernRetro, Wollmar Yxkullsgatan 9
De har 20-80-talskläder för tjejer och killar. Det känns som en skattkammare när man kommer dit. Kläderna är i mycket bra skick och de har massor är oanvänd vintage.


MAIL FRÅN BITTERFI...

För f-n för att vara singeltjej i Stockholm. Staden där snygga brudar breder ut sig mer än råttorna.
Det går fassinmej 10 snygga, charmiga girlies på varje karl e denna håla. Å då menar jag inte varje
sexig, rolig, charmig å intelligent karl, för på dem går det säkert 1000 heta, smarta å tokskojiga brudar.

Så du tjej som lyckats fånga en av dessa män; don’t loose him, för då står honom 999 stycken åter.

INGEN SOMMAR..


Har du läst om vulkanutbrottet på Island? Experter varnar för att askmolnet kan medföra att det medeltemperaturen sänks även här i Svedala, så nu kanske det inte blir någon sommar för oss… Tack Island! Inte nog med att låssasbanken Kaupthing drog ner hela världsekonomin med sin konkurs, nu ska denna inavlade forntida vikingkolloni även förstöra sommaren för oss nordbor… Tack än en gång Island. Å så har detta barbarland mage att ansöka om EU medlemskap!!! Behöver vi meddela att Island inte är välkommet?!

NYTT I GARDEROBEN!


Beställde ett par saker från ASOS idag. Tack Johanna för att du fick mig att känna mig ekonomisk, det firade jag med lite shopping.

MAIL FRÅN SINGEL!

Hej vackra,

Så här är jag nu, 26 år å singel… Å inte blev singellivet som jag trott. Har inlett 2010 med ett tomtekvartal som med den nuvarande utvecklingen ser ut att bli ett tomtehalvår. Vet inte riktigt vad jag hade föreställt mig men jag hade iaf hoppats på att få mer action än de trötta singlarna i ensam mamma söker!

Jag menar jag är ung (ja ja inte purfärsk kanske men någe sånär), läcker å rolig, å så kan ja ju dansa också ;) Så var i ligger problemet?

Det ska framhållas att visst har jag haft läge, men ju längre tid som går desto svårare verkar jag ha att få till det. Min kyskhetsgrad har liksom degraderats till katolskskolflickenivå där en endaste kyss känns som någe förbjudet å stort. Tanken på att röra sig från lite myshångel i soffan till ohämmat sex i sänghalmen känns främmande och svårt. Det är inte så att jag inte vill eller inte är kåt, jag lovar dig det är VÄRKLIGEN inte problemet . Därför behöver jag din hjälp min lilla favvo-skuttmutta. Hur ska jag göra för att få till det?

Kram

COS TILL SVERIGE


Äntligen ska H&M öppna en Cos-butik i Stockholm. Det rycktas om att butiken ska ligga i Louis Vuittons gamla lokaler på Birger Jarlsgatan. Konceptet finns i dag i sju länder, den första butiken öppnade i London 2007.


HAILEY!



Fotografen Jason Lee Parry har fotograferat vrålsnygga modellen Hailey Clauson. Snyggt.

VIA: Fashion Canvas

Dagens


Dagens outfit
Byxor Acne
Blus: Vintage
Silverarmband: Marknad - Sri Lanka

KONTOR ANGLAIS

Bild hämtad från feber.se

Internet fungerar inte på vårt kontor så jag sitter på hotell Anglais och jobbar. Konstigt nog jobbar jag bättre på ett stimmigt hotell än på ett lugnt kontor. Om det är någon som har vägarna förbi, kom gärna förbi och ta en kaffe med mig.

Jag sitter och funderar på om jag färga håret mörkt? Någon som är sjukt snygg i barret är Caroline från modesajten feber. Vad tycker ni, ska jag färga bort yorkshireterrier kulören?

 


VÅRINSPIRRATION





MAIL

Fick detta mail av en nära vän. Hon kallas för bitterfittan...
Tack min fina vän, du fick mig att dra på mungiporna fast jag har haft en skitmorgon.

Någon hade hoppat framför tåget i morse så trafiken stod helt stilla i 2 h… Hata!!!!
Mitt tips till självmordssugna är att inte hoppa i morgonrusningen. Tror självmord i sig gör att det är lite svårare att kvalificera in till himlen. Tycker inte man behöver addera tusentals människor som önskar en till helvetet på det…

HEMMA


Är hemma igen, vilken jäkla hemresa. Helvetesresan började med bilkörer i Colombo, vi förflyttade oss 3 km på 2 timmar. Panikslagna och svettiga kom vi fram till incheckningen en timme försent men såg till vår lättnad att det fortfarande var folk som checkade in. Anledningen till detta kaos var att det var dagen innan val och att Sri lankier inte kan köra bil. Tror faktiskt att man inte behöver ta körkort - det är bara att tuta och köra. Incheckade och klara kunde vi pusta ut. Nu var det bara att sätta sig på planet och ha en skön resa hem-trodde vi. Hade varit smarta att boka första raden, vad vi inte tänkte på att vi delade första parkett med barnfamiljer. Det var vi och 8 gallskrikande barn, love kids. Jag frågade boyfriendo om han inte kunde slå en unge i huvudet, mamman vände sig om och gav mig en kall blick.

Nu sitter jag och jobbar på hotell Angle, nätverket på kontoret är nere. Kan tipsa om en galet snygg och skön klänning som jag har på mig idag. Har redan fått ett par komplimanger för den.


HAPPY WIFE, HAPPY LIFE

Vilken fantastisk resa jag har haft! Här kommer lite bilder, de säger mer än tusen ord..


Apan Kocho

Min vän runt hörnet

Baby turtel

Vrakdyk


RSS 2.0