PERFECT MATCH


Såg den här bilden inne på EMS EDGE och blev kär. Perfekt onsdags inspiration.

Ni har väl inte missat att det förmodligen ska komma snö i kväll. Hej ful vinterjacka och fula men varma uggs.
SORG

Jag är nästan aldrig personlig på bloggen men nu ska berätta för er läsare vad som hände med min hårfärg och varför jag inte har bloggat på ett tag. Mitt liv tog en kraftig vändning för 2 veckor sedan då min älskade pappa åkte in på sjukhus. Läkarna sa att det var allvarligt men jag förstod aldrig hur allvarligt det var. Natten till i onsdags försämrades hans tillstånd och de ringde från sjukhuset och meddelande mig om att pappas hjärta stannat och att jag måste skynda mig till sjukhuset eftersom de inte trodde att han skulle klara natten. Men det gjorde han, han kämpade ytterligare 48 timmar. Min pappa blev 63 år gammal och dog på intensivvårdavdelningen. Jag var med honom, kramade om honom när han tog sitt sista andetag. Jag kan inte med ord beskriva hur ont det gör att förlora sin pappa så tidigt i livet men jag vet att livet måste fortsätta. I alla fall måste jag intala mig själv det. Man inser vad som är viktigt i livet när någon försvinner så hastigt ifrån en. Ni som läser det här, ring er mamma och pappa och säg att ni älskar dem. Håll inte på att häng upp era liv på skitsaker. Livet är kort, lev livet innan livet leker med er. Angånde hårfärg, jag blev aldrig brunett utan honungsfärgad. Det blir sällan som man har tänkt sig.


Må väl och ta hand om er.TODAY IS THE DAY

Good afternoon folks!
I dag gör jag slag i saken, ska färga min blonda kalufs. Jag är helt inne på något mörkt typ a la Jolie men min frisör tycker att jag ska gå åt honungshållet. Vi får se, klockan 15.45 finns det ingen återvändo. Förövrigt mår jag mycket bättre idag. Det var till och med lite härligt att yoga i morse trotts att väckarklockan ringde klockan 06.00.

Vad tycker ni, choklad eller honung?


BACK TO BASIC


Ge hit en Kanelbulle

Fasiken också att kanelbullens dag ska infalla sig när jag äntligen har tagit aslet ur vagnen och bestämt mig för att skona min kropp från skit. Kommer ni ihåg att jag gjorde en cleansing i våras? Nu är det dags igen. Förra gången mådde jag som en prinsessa? Denna gång mår jag som en heroinist utan heroin. Hej magont och huvudvärk. Eftersom man ska dela allt i ett förhållande så har jag även tvingat min stackars pojkvän att delta i dextoxen. Övervakade honom igår så att han verkligen duschade i kallt vatten, smörjde in sig i mandelolja, drack citronvatten och inte pillade i kakburken. För er som inte känner mig så kan jag tala om att min passion i livet är kanelbullar och kaffe ifrån sleven. Det känns som jul utan julklappar.

Recept på en supergod och lätt sallad.
Salladen innehåller endast basiska råvaror, vilket innebär att maten hjälper till att rensa ur kroppen och låter organen vila. Alltså inget socker, konserveringsämnen eller syror.

Ruccola sallad

1 hackad rå morot

en bit hackad gurka

½ lök

1 avokado

örter

I port quinoa (koka upp den i buljong så blir den godare)

Skär upp några morötter, häll olja och salt över och skicka in dem i ugnen tills de blir mjuka. Servera över salladen.

 

Dressingen

Citron

Olja

Vitlök

 


RSS 2.0