PERFEKTION


Det finns bara ett ord som kan beskriva vad jag känner när jag ser dessa bilder. PERFEKTION.

EMMA


Dagens inspo står Emma Elwin för.

H&M & Stylisterna


Jag kanske är sist på bollen men hur snygg är inte H&Ms vårkollektion 2012? Och hur snygg är inte stylisten Helene Falk i sina H&M-pjuks? Det verkar som om starka accentfärger och tunna skira material kommer bli stort i vår. Är det bara jag som längtar efter fågelkvitter, häng på uteserveringar och torrt vägunderlag? Bilderna är hämtade ifrån Frida Fahrmans blogg!

Golden Year!

Så här vill jag se ut på Nyår. Exakt så här. Älskar Alexander Mcqueens snygga döskalle-armband. "kära tomten(pojkvän) jag vet att du läser min blogg...:) " Som vanligt drar ni muspekaren över bilden för att se vart produkterna kommer ifrån!

Julklappstips!


Har du också julklapps ångest? I så fall hoppas jag att mitt julklapps-kollage kan hjälpa dig. Själv kommer jag köpa Daniel Wellingtons klassiska och prisvänliga klocka till pojkvännen!

Alexandra Spencer
En utav mina favoritbloggar är 4th and bleeker som drivs av den vackra modellen Alexandra Spencer. Bloggen hittar ni här.

GET THE LOOK


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hur snygg är inte Emmanuelle Alt , chefredaktör för Franska Vogue? Emmanuelle Alt är känd för sin rockchica stil och ses oftast i smala jeans från J. Brand, Acne, eller Topshop. Till dem bär hon t-shirts, kashmirtröjor, skjortor, Balmainjackor, vintagepälsar och stilettboots/heels. Har satt ihop ett kollage så att du enkelt kan sno hennes stil men till ett plånboksvänligt(ligare) alternativ.

RSS 2.0