FARVÄL GLAMOUR


Tidningen Glamour ska läggas ner till hösten då den inte genererar tillräkligt med vinst. Jag läser själv aldrig tidningen men visst finns det något nostalgiskt över den?! Det spekuleras även att Glamours chefredaktör Johanna Bergh Wahlström kommer att ta över som ny chefredaktör för Damernas Värld då Mona Johanssons har tackat för sig. Personligen hoppas jag att Johanna tar över och inte Martina Bonnier, vill helst slippa att tidningen byter namn till Martinas värld!MANIAMANIA

Älskar ManiaMania senaste kollektion. Det är coolt att en smyckesdesigner vågar göra lite annorlunda lookbookbilder. Bambi + 70s + space traveller = Succé


DEMINBörjar veckan med lite inspirationsbilder. Nu ska jag gå och bada,
Adios

IT`S OVER

Precis när jag hade tryckt på publicera knappen hördes det några smällar från banken. De har precis tagit rånaren med hjälp av chockgranater så nu kan allt återgå till det normala och jag kan börja jobba igen.


DRAMA PÅ ÖFTRE

Herregud, nu är det drama på östermals gator. Gissa min förvåning när jag klev ut ur porten för att handla lunch och en herrans massa polismän med pistoler och K-pistar skriker att jag måste flytta på mig. Nyfiken som jag är förflyttade jag mig i slow motion. Motvilligt förflyttade jag mig till åskådarplatsen och betraktade ett pågående rån inne på Handelsbanken. Det handlar om en rånare med batong inne på banken. Kan inte låta bli att undra om det är ett spontanrån, någon som kanske behöver lösa sin CSN skuld?

Anyway, det är alltså ett rån nedanför mitt kontor, ett par kunder och anställda befinner sig fortfarande inne på banken tillsammans med rånaren. Krypskyttar, poliser och vakter har omringat banken. Rånaren har precis begärt en flyktbil, vart ska han ta vägen, Arlanda? Försökte ta en bild med min kamera men eftersom jag har en skit telefon blev också bilden därefter. Hade jag haft min kamera med mig så hade jag kunnat ta en jädrans bra bild. Jag var ju i alla fall nästan först på plats. Buhu. Återkommer med en rånar-rapport.


IMPORTANT

Blev så jäkla sugen på att färga håret mörkt häromkvällen. Tycker att det är extra snyggt på sommaren med mörkare hår, för att man förhoppningsvis inte ser ut som om man precis har stigit upp ur graven. Solbrännan är dock ett problem jag får ta tag i senare. Mina vänner och pojkvän tycker inte att jag ska färga håret – ”det är så fint på sommaren men lite blondare hår”. Men nu har jag bestämt mig, bokade precis en tid hos frisören.  Nu till det besvärliga, vilken nyans ska det vara? Tycker om när det ser naturligt ut. Jag kanske inte ska göra det för mörkt utan mellanbrunt? Vad tycker ni, vilken nyans ska jag köra på? Viktiga saker det här..

FESTIVAL SNYGG

Jag älskar festivallooken. Slita jeansshorts, boots och Tisha är helt min melodi, skulle dock inte påstå att öl, tält och lera står högst upp på min önskelista. För er andra som också är fake-festivalare så har jag satt ihop en festivallook med Sienna Miller som Inspiration.

KODAK MOMENT


Förlänger midsommar med några kort!

RSS 2.0