GRÖNT ÄR SKÖNT


Höga höjder


Bild: Lowe´s blogg

Sufande in på Lowes blogg och fick syn på dessa snyggingar. Trotts att jag bara är ett äpple högt (161 cm över ytan) har jag aldrig gillat att springa runt i obekväma högklackade skor- tills nu! Tror att jag ska beställa dem, 299 pix får man punga upp för dem. Eller 9 chipspåsar som Torbjörn Rosdahl hade sagt:)

INKA


Vinn nya Ipad2!Nu kan du som Pixboomanvändare vara med att tävla om en IPad. Det enda du behöver göra är att göra ett blogginlägg om Pixboom och skicka ett mail till oss innehållandes namn, telefonnummer och en länk till din taggade favoritbild.

Gör så här för att ha chansen att vinna Ipad 2
1. Blogga om Pixboom och skicka ett mail till oss med en länk till din taggade favoritbild. Använd din kreativitet.

2. E-posta till info@pixboom.com ditt för- och efternamn, telefonnummer
 och länk till favoritbild.

3. En jury kommer att utse en bloggare som vinner en Ipad. Vinnaren presenteras på Pixboom´s webbsajt den 24:e maj.


Gina goes exclusive


I torsdags lanserade budgetkedjan Gina tricot en limiterad kollektion med somriga partyplagg i skira material. Hur snygg är inte den turkosa klänningen?

YesterdayGod förmiddag! Igår var jag på Lea Yorks modevisning som ägde rum på Rose. Det känns som om nattklubben Rose är mitt andra hem, jag är så trött på Rosen att jag har lovat mig själv att bojkotta stockholms nattlivför ett tag framöver. Jag måste hitta nya intressen, jag kanske ska börja rida?
Anyway, det var inte min Rose-ångest jag skulle babbla om utan det nya klädmärket Lea york. Märket kommer att säljas via nätet men också genom deras egna butiker. Det bästa av allt är att de har satsat på kvalitet och design men till ett hyggligt pris. Även om modevisningen var bra så var kvällens höjdpunkt när jag fick träffa min BFF som har varit borta och jobbat i Afrika,  i över en månad. Me love you Mads.

Tänkte visa er mina nya favoritbyxor som jag köpte på Weekdays utförsäljning, 40 pix kostade de.

GOD EFTERMIDDAGIdag bojkottar vi vårt kvava kontor och har förflyttat oss till svalare breddgrader - Jonas uteplats. Jonas bjöd på en fantastisk lunch och nu vill jag att han ska bli min fru..

Bjuder på ett äkta blogguttryck, har inte riktigt fått till det så som Kling och Blick:)


MORNING GLORY!CHRISTINE CENTENERA


My female crush - christine centenera! Skulle kunna ge mi högra arm för halva hennes garderob.

Tre goda ting


Rock 'n' Rose

Igår var det Rock n roll på Rose. Det bjöds på champagne, Guns N´ Roses och en hel del luftgitarrer. I går rockstar idag utslagen groupie..

Dagens rockstar outfit: Hatt, läder och tatueringar:)

IN MY HEAD


Pic - Tumbler, Elin kling & Fashionlane

STYLEBY


Nya numret av Styleby finns nu ute i butik. Snyggt omslag men det finns en risk att fröken kling överexponerar sig själv. Jag vet inte om ni kommer ihåg när Ebba Von Sydow fick hybris och gjorde om tidningen Veckorevyn till ”Ebbas Veckorevy”- behöver jag säga att det inte blev någon hitt?

Färgklick!
Vilka snygga väskor. Me like..

Bild från Knight cat

RSS 2.0