See thruVille bara tipsa om den här perfekta "clutchen" som jag hittade på Carolines mode. Har en liknade från Åhlens som brukar få hänga med igenom tullen.

Thursday Mood


Skin


Tänkte ge er ett litet tips på en väldigt bra produkt som fixar oren hy. Min hy har tyvärr fullständigt gått nuts med diverse kvisslor, orenligheter, porer och annat skit som får en att känna sig ofräsch. Men här om dagen provade jag Chanels hydramax active serum och sim sala bim var min hud len som babyhud igen utan varken visslor eller porer. Jag har provat det mesta men det här var fasiken den bästa skönhetsprodukten jag har testat. Har ni några favoritprodukter?


Monday..


Jaha då är det måndag igen. Varför är det så jobbigt att kliva upp ur sängen varje måndag? Även fast jag älskar mitt jobb känner jag mig full varje gång väckarklockan ringer måndag morgon. Någon som känner igen sig? Hade en perfekt helg med lagom mycket sömn, film och fest. Min fredag bestod av mys med Selma labrador, Valle och pokjvän. Vi alla trängdes i soffan framför film och godis. Lördagen bestod av party med bästa tjejerna och supermodellen Caroline Winberg. Vad har ni pysslat med i helgen?

En dag på jobbet.


Vd-Henrik firar in helgen med såg och öl. Hepp hepp.


Jonas kom tillbaka efter lunchen med en hel hög av tidningar.  Jag var inte sen att ta en liten läspause.


Vakthunden Gunvald Larsson pustar ut på golvet!!


Jonas - vår hebreiska brevbärare är alltid välklädd! Mazel tov

Hiss eller diss?


Jag har hängt undan den här klänningen inne på H&M men jag kan inte bestämma mig om jag ska slå till på den eller inte? Jag gillar verkligen klänningen men frågan är om den kommer att bli en ytterligare boho-chic- klänning som får hänga snällt kvar i garderoben i hela sommaren. Åh älskar i-lands problem...

70:sDriftig!

Säga vad man vill om fröken Kling men hon är sjukt driftig och har en garderob som jag skulle kunna hugga av min högra arm för. Vill gärna sätta klorna i den där jackan från Zara men den verkar vara slut överallt. Någon som har sett en ensam stackare hänga någonstans?

H&M here I come

Hur snygg är inte den här mocka-klänningen på fröken fashiontoast? Hej H&M, vi ses om 10 min. Nu ska jag möta upp fina Karin. Later.

Kläd-häng

Hej och hå!
Har percis avslutat ett möte med bästa produktionsbyrå Produktion203. Magen kurrar och jag funderar på att ta mina 160 cm och gå och köpa lunch? Any way, tänkte dela med av en inredningsbild som jag hittade på på Siri Ellens blogg. Precis så här ska jag hänga upp mina kläder, stealing with pride.

ThoughtsNi är många som undrar hur jag ser ut? Är egentligen en väldigt privat person som inte gillar att fronta mitt privatliv, och därmed, inte heller mitt utseende. Men jag ska inte, vara den som är den, och inte bjucka på en bild eller två. Gjorde slag i saken på en gång och knäppte av två photo boot shoots. Jag ser lite trött ut men vad fasiken - kameran ljuger aldrig ELLER..??NEW WEBSITEKolla in Pixbooms nya coola webbsajt. Om du har en blogg och är intresserad av att bli pixbooms nya ambassadör,  hör av dig till mig på: matilda@pixboom.com

Romantic chic


Jag vet att jag tjatar men fasiken vad jag längtar efter att få gå i bara ben och klänning. Älskar mocka-boots och är helt kär i dessa från Topshop. För er med lite större fötter finns de fortfarande kvar i stl 40 för ca 500 pix. Så här vill jag se ut i sommar, mormor möter Pocahontas.

Ha en skön måndag,

Backstage at Balmain

Perfektion!!

GOOD MORNING!

Pix: Elin kling&Fashiontoast

RSS 2.0