Jacquard


PERFEKTION


Get the look


Flower Girl

Oracle Fox

Kotyr-rea!


Ni som befinner er i Stockholm måste svänga förbi min favoritrea. Kotyr har nämligen sin årliga utförsäljning idag och säljer ut märken som Malina, Patouf och Dagmar. Ni hittar dem på Surbrunnsgatan 6.  Själv gick jag förbi Kotyr igår och fick lyxen att kolla igenom rean innan alla andra. Detta fick bland annat hänga med hem.

Dress for successDen här fina klänningen kommer från Lea York. Älskar att det finns en kontrast mellan feminin passform coola detaljer.

Lunch-shopping


Höstlegender


19.08.2011Min hund vill gärna vara med när jag jobbar, helst vill han ligga på mitt tangentbord när jag skriver...

Jessica Hart


Cover- up


NYTT


FESTIVAL


ARM-ORGASM


PONCHO


Önskekollage!


Vill ni också vinna ert önskekollage? Kolla in Pixboom & Modeflickans roliga tävling.

11.08.2011

Pic: Emsedge, Carolines Mode, Jak&jil

Happiness


Vinn ditt önskekollage!Ni har väl inte missat att vi kör en tävling tillsammans med Modeflickan och Mylovebasket där ni har chansen att vinna ert önskekollage. Det är bara 6 dagar kvar på tävlingen så skynda er att sätta ihop ett kollage med de produkter ni skulle vilja flyttade hem till er garderob. Det här snygga kollaget hämtade jag på Shopalicious blogg.

Zara X 2


BLONDIEJag var hos frisören igår. Som vanligt gick jag dit för att se ut som Magan Fox i håret  men kom ut som Gynning. Jag blir bara blondare och blondare. Om ni letar en bra färgtekniker tycker jag att ni ska gå till Therese på You. Therese färgar även Marie Serneholts hår, det ni:)
Vad tycker ni? Inte världen bästa bild men what the fu..

Fånga dagen,Hoppas alla har haft en bra sommar. Själv har jag varit på äventyr i ett par veckor.  Jag och min partner in crime (min sleetna resväska) började vår semester genom att åka till Marocko. Kom hem och packade snabbt om för båtsemester (för er som känner mig så vet ni att jag hatar båtar) men jag tog mig igenom veckan galant utan att begå självmord. Efter båtsemestern hettsade vi hem och packade om för att bege oss till den Åländska kusten för lite landet-häng. Fick lite panik efter ett par dagar och bestämmde mig att hänga på tjejerna på en fjortis helg på Gotland. Kom hem med ett jack i pannan, tattueringar gjorta av spitpennor, ett antal tusen fattigare men med sjukt många glada minnen. Jag har haft en fantastisk sommar och för fösta gången på väigt många år så har jag lyckats att fånga dagen. Jag hoppas att ni också har gjort det!

NYA BOOTSDe här snyggingarna klickade jag hem igår. Me love them.

RSS 2.0