TV-seriejunkie
Jag är en riktig TV-seriejunkie under vinterhalvåret. Jag älskar att krypa upp i soffan med en bit cholad, hund och pojkvän. Har kommer mina favoriter, vilka är era?

1. 90210
En riktig chickflick serie full av intriger, kärlek och drama. Behöver nog inte säga mer...

2.Californication
Serien handlar om Hank, en sliten, oinspirerad författare, spelad av gamla Arkiv X-hunken David Duchovny  Hanks liv har tidigare varit på topp, med framgångsrika böcker, fru och barn, men någonstans längs vägen gick det snett, och det är här serien börjar.

3. The Killing
För den som gillar spänning. Joel Kinneman spelar Stephen Holder, en före detta narkotikapolis som ansluter sig till utredningen av mordet på en ung flicka i Seattle. Serien knyter samman tre parallella historier kring mordet. Mycket spännande.

4. Suits
Det är en lite skruvad serie om en advokatfirma där en kille får jobb av misstag,  utan att ha utbildning. Ganska rolig serie som jag fastnade direkt för.

5. Tue Blood
Det tog ett tag innan jag kom in i denna sjuka vampyr-serie. Gillar du Blod, sex och våld kommer du defintivt att älska denna serie.

6. Sons of anarchy
Charming är ett samhälle som skyddas av en motorcykelklubb. Jackson "Jax" Teller är medlem i klubben men hans lojalitet testas när han inser att klubben börjar agera mer olagligt. Samtidigt hanterar han nyheten att vara pappa till ett barn. Om detta inte vore nog, så är det Jax mamma och styvfar som är de grymma hjärnorna bakom klubben.

7. Weeds
Weeds beskrivs bäst som en svart komedi. Serien kretsar kring hemmafrun och änkan Nancy Botwin som bor i den fina förorten Agrestic i Kalifornien. För att få ekonomin att gå ihop langar hon marijuana, därav seriens namn.

8. Dexter
Dexter arbetar som blodanalysexpert för polisen i Miami. Han har en flickvän, en syster och några vänner. Utåt sett är hans liv normalt men han bär på en mörk hemlighet - han är massmördare som bara dödar andra skurkar.Kommentarer
Postat av: Karin

Grymma tips, Dexter är en favorit här

2012-01-11 @ 03:24:19
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Alexandra

True Blood och Dexter :) sjukt bra!

2012-01-14 @ 00:05:51
URL: http://phose.blogg.se/
Postat av: Hanna

902 10 så klart! Tack för tipset.Hanna

2012-01-20 @ 11:15:13
Postat av: sofi

Grymma tips. Älskar din bloggHälsningar

Sofi2012-01-20 @ 11:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0