4 budget fynd!


VÅR-DRÖM!


Jag ser det snöa för hundraelfte gången!! Är så sjukt trött på den här vintern, ska inte våren ta och dyka upp snart?  Vill så gärna hoppa i vårkläderna. Har länge drömt om den här snygga kostymen och vem vet - det kanske blir en liten vårpresent till mig själv?!
Glöm inte att om ni vill se vart produkterna kommer ifrån eller komma till webbutiken, är det bara att dra muspekaren över bilen så kommer länken upp!


Parfymtips


Har precis förälskat mig i denna doften från Byredo.  Oud är den senaste trendingrediensen på parfymkartan och har en juvligt rå, tvålig känsla. Jag kan varmt rekommnendera den!

3 goda ting

Bild: Jak&Jil, Knight cat

The Shoe!


Även om jag är cirka ett äpple hög så är jag inget big fan av högklackade skor då jag även kallas för vesslan (eftersom jag pinnar på ganska bra). Blir stressad av människor som går långsamt - och höga klackar drar ofta ner farten. Men de här Matsumoto med klack kommer definitivt att få flytta in i min pojkväns garderob, han vet bara inte om det än. Med en snabb huvudräkning kommer jag alltså förvandlas till 176 hög bambi på is. Vi ses!


I die

I die som Rachel Zoe skulle säga! Någon som vet vart man kan hitta en liknande väska?

BUDGETFYND!Om ni vill veta vart produkten kommer ifrån - dra då muspekaren över bilden så kommer ett kryss komma upp med produktinfo & produktlänk. Snyggt va?!

Rachel Zoe för Lindex
Sjukt att den gravida- super skinny- stjärnstylisten har gjort ett samarbete med Lindex. 
vårkollektion är stylad av Rachel Zoe, vad det nu innebär vet jag inte men vi får väl hoppas att det får fart på mossiga Lindex!07/02/2011

Har länge letat efter den perfekta dataväskan och när jag hittade en, hittade jag två..

Kunde inte låta bli att klicka hem dessa snyggingar så nu är det bara at vänta på att paketet ska trilla ner hos de glada damerna på Ica Gärdet.

Väskorna hittar ni här


LOVE IT!!


RSS 2.0