HELGEN


I fredags fick mamma och pappa äran att sitta hundvakt åt Gunvald. Orolig matte som jag är blev jag tvingad av mamma Harriet att gå ut och "ha lite kul".

- Hjälp, jag har blivit en tant!

Woolrich festen var lyckad men jag var väldigt trött, för en gångs skull såg jag inte lamporna tändas inne på Rose utan begav mig hem i vettig tid. Morgonen efter åkte vi ut till bästa vännens landställe och Gunvald fick leka med Selama Labrador som undrade vad sjutton katten hade släpat in..?

Tack Mads för en fantastisk helg ute på Landet. Lägger upp lite bilder senare!

 


BEAUTIFUL


Dagens inspirration kommer från Jak and Jill. Beautiful.

STL 38?

För er lyckostar som inte är ett äpple höga eller har pyttefötter kan slå till på ett par riktigt snygga sommarskor. Topshops har fått in mina favoritskor igen, efter ha varit slut en längre evighet. Jag var snabb men inte tillräckligt för alla 36 och 37or är slut! Må den bäste man vinna..



NY WEBBUTIK- WOOLRICH

Ni har väl inte missat att det italienska klädmärket Woolrich slår upp dörrarna för sin nya webbutik på fredag? Detta firas med sommarfest på Rose. Vi får se om jag hittar hundvakt åt lilla Gunvald Larsson så att även jag kan slå klackarna i taket tillsammans med Woolrich och brudarna?!

Gå in och kika på www.woolrichstore.se.

Vi kanske ses?!

GUNVALD LARSSON

Igår anlände min fina hundvalp. Ni kanske kommer ihåg att vi hade ett litet namn delemma? Nu har vi äntligen döpt valpen - han ska heta Gunvald. Eftersom jag heter Larsson i efternamn så blir det Gunvald Larsson. Herregud säger jag bara, jag är kär på riktigt! Jag kunde inte somna eftersom jag längtade så mycket efter att få gå upp och leka med honom. Jag ska slänga upp lite bilder på Gunvald så fort jag har köpt ett nytt minneskort till min kamera. Vi ska snart gå ner till kontoret och säga hej till resten av pixboom kontoret. Håll utkik efter Guvald och Matilda Larsson..

KATE MOSS FOR TOP SHOP


LINDEX + NARCISCO = SANT



Den 1 oktober släps ett nytt samarbete mellan modekedjan Lindex den New York-baserade designer Narciso Rodriguez. Samarbetet kommer att släppas  under namnet "Pink collection with Narciso Rodriguez".
Narciso Rodriguez, som är känd för sina skräddade plagg, kommer att släppa en prisvärd, exklusiv kollektion för Lindex, och kommer att säljas till förmån för kampen mot bröstcancer. Tio procent av försäljningspriset går till Cancerfondens bröstcancerforskning.

VOUGE SPAIN


HIPPIE LOOK

Dagens inspiration får bli denna hippiebild. Bilden påminner mig om tiden i Sydney då vi alltid hängde på weekend markets. Jag älskar att drömma mig bort bland gamla klänningar, väskor och skor. På tal om gamla fynd, snart kommer Pixboom att bjuda in till mingel då har du har chansen att sälja eller byta dina gamla favoriter. Håll utkik!

BAMBI


Hur galet snygg är inte modellen Bambi Northwood Blyth för Aje AW 2010? Håll koll på bambi, jag har en känsla av att vi kommer att få se mer av henne i framtiden.



FRANSAR

 

LYX: VANESSA BRUNO                                         BUDGET: ÅHLENS/WERA

Har en förkärlek till nitar och fransar - speciellt på väskor. Har hittat dessa två fantastiska fransväskor som jag gärna skulle slå till på om det inte vore för att jag har så jäkla mycket utgifter nästa månad. Jag kan i och för sig det här med vatten och bröd...


MED HUND


Vilken fantastisk helg och vilket väder.
Så här ser vår lilla valp ut som kommer på måndag. Vi tingade en busig liten pojke i fredags och nu är han den enda som cirkulerar i mitt huvud. Dollar - han kommer att heta dollar eller INTE.. vad tycker ni Charlie eller Dollar?

VALPAR

Igår var jag, boyfriendo och finaste vännen Mads på utflyckt i Huddinge och kollade på yorkshireterrier valpar. Jag ville ta med mig hela kullen hem. Jag fattade lite extra tycke för en lite tik, hon var väldigt lugn och lite tillbakadragen(valpen på bilden) Tiken bajsade även på boyfriendo vilket jag har hört är ett positivt tecken? Boyfriendo däremot tyckte mer om den lilla busiga pojken. Hanen är inte alls lika söt som tiken men eftersom det är lite av en tjejhund kanske jag kan ge med mig, vad tycker ni, hane eller tik?





PAUSE


Här sitter jag när jag behöver ta en liten pause från jobbet. Det är så mysigt att krypa ut på stegen, slingra sig genom fönstret för att sedan komma ut till den här fantastiska utsikten.

WELCOME BACK

Dagen började skitdåligt trots att solen lyste genom fönstret, men fick precis ett lyckorus då jag satt på kontorstaket med världens godaste latte och Elle tidningen i handen. Tänk vad lite solljus, kaffe och en tidning kan göra med humöret. Gjorde slut med Elle tidningen för ett par år sedan då jag tyckte att tidningen tappat kvalitet. Men efter att ha träffat underbara chefredaktören Hermine Coyet Ohlen på detoxen kan jag inte låta bli att köpa tidningen igen- och gissa vad? Jag blev nykär i min gamla förälske. ELLE IS BACK!

Fick precis ett mail från boyfriendo om att vi ska åka bort mellan den 8-11 juni. Undra vart vi ska? Tack fina pojkvän..


FOREVER21



Den amerikanska budgetkedjan Forever21 visar upp delar av sitt kommande badmode. Badkollektion innehåller trekantsbikinis, halterneckbikinis, bandåbikinis och baddräkter. Betäller gör ni HÄR.

DETOX RAPPORT

Herregud vad bra jag mår efter detoxen. Jag vaknar av mig själv varje morgon och det mina vänner är helt galet. Det enda som det har varit lite si och så med är humöret. Har försökt att flytta ut från Boyfriendo ett tiotal gånger, som tur är han ganska rutti och bryr sig inte så mycket om mina utbrott. Nämnde jag att jag heter Tekla i första namn? Anledningen till jag har gjort en detox är för att jag slarvar med maten, är ständigt sjuk och trött. Är både laktos och gluten intolerant men struntar oftast i det. Den här veckan har jag lärt mig att laga fantastik mat utan laktos eller gluten. Detoxen slutade igår och i morgon ska jag synda, det blir nog en sväng på stan så en och annan drink kommer nog att slinka ner..

Bye bye detoxen


BEACH 2010 WITH H&M



H&M har kommit ut med ett par riktigt snygga bikinis. Det är lite Hubba Bubba över kollektionen men jag gillar det. Klickade hem dessa två snyggingar i dag. Vi får se om jag kommer att få användning för dem? fortsätter det här  skitvädret, kommer de att få trycka i min garderob till beach 2011.



LÅNGA DRÖMMAR



Jäklar vad snygg Van Deurs vita jumpsuit är. För er som inte har besökt webbutiken Kotyr.com måste genast klicka in på den, gillar ni skandinavisk design kommer ni att älska den.

 


AW H&M 2010

Här är första bilderna från H&Ms höstkollektion, den ser fantastisk ut. Det är lite sjukt att man redan börjar smyg-längta efter höstens kappor och mustiga färger. Ja tack, jag tar den kamelfärgade kappan..





Daria


Dagens inspirration står modellen Daria för.


SMINKTIPS

Jag är ingen sminkjunkie men blir glad när jag får sminktips så därför tänkte jag dela med mig av mina två favoriter. Den senaste nykomlingen i min sminkväska är kanebo Sensai Fluid Finish. Har länge letat efter en foundation som inte lägger sig som en mask på mitt ansikte. Kila in på Åhlens eller NK och prova, ni kommer inte att bli besvikna.

Andra favoriten är en fantastisk kajalpenna från shiseido. Den är kolsvart, har en sudd och håller som berget hela natten.

Adios




CLEANSING



Bild hämtad från Beauty by Julia

Har haft en bloggfri helg. Påbörjade min detox i lördags och mår redan fantastiskt. Så här ser en cleansingdag ut: morgonen börjas alltid med ett glas citronvatten och en bit frukt sedan hoppar jag in i en iskall dusch som avslutas med varmt vatten(bra mot celuiter). Klockan sju rullar jag ner på min cykel till yogayama för en timmes morgonyoga. Det är het fantastiskt att börja dagen såhär. I morse vaknade jag av mig själv klockan 06.00, det är väldigt ovanligt för att vara mig. Om du slår upp ordet morgontrött i en ordbok så hittar du antagligen en bild och namn på mig. Under denna cleansing är det endast tillåtet att äta vegetariskt. Jag som är urusel på att laga mat har faktiskt fått ihop några riktiga tiopoängare. Cleansing är alltså ingen bantningskur utan ett tillfälle att resa ut allt skit som man bär runt på. Jag har inte fattat förrän nu hur mycket skit jag har stoppat i mig , är nämligen lite av en socker och kaffe knarkare. ikväll ska man göra ett örtbad men jag har inget badkar så jag måste våldgästa någons badkar!

Här kommer ett recept på en cleanasing som är både god och nyttig

Ta 1 citron och skala av det yttre gula skalet men behåll det vita ytskicktet, det finns mycket vitaminer i det, Skär upp i citronen i bitar.

ca 4 kryddnejlikor

5 teskedar lönnsirap

Tillsätt  lite vatten och blanda i en mixer.

Späd ut med vatten tills det blir sammanlagt 1 liter Master cleanser som du dricker under hela dagen. Du kan exempelvis ta med dig cleansern i en petflaska och ha på jobbet.


RSS 2.0